Castellano Català English


Conegui'ns Brodats Exposicions Àlbum de fotos Premsa Enllaç Contacte


Conegui'ns

Aquest taller de brodats es tracta d’una petita empresa familiar dedicada a l’actualitat al brodat i a la confecció d’estris per a germandats.

Relacionats amb el món del brodat des de l’any 1977, forma part del grup de pioners en dissenys informatitzats per brodar a màquina.

Així doncs, l’experiència de trenta anys en contacte amb tot el procés del brodat, inclouent el disseny i la programació, ens han permés conèixer a fons els secrets del brodat a màquina.

Els darrers anys estem dedicats a la realització de treballs brodats per Germandats i Cofradies, treballant per depurar una tècnica de brodat que ofereixi una bellesa, un estil i un relleu comparable, dintre del possible, al brodat clàssic a mà, amb la finalitat de complaure els nostres clients, oferint dissenys propis o adaptats al disseny del client.

No dubti en visitar-nos o contactar amb nosaltres. Estem a la seva disposició per a pressupostar sense cap compromís els seus projectes. Estarem encantats en atendre els nostres clients.